Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Земліна Ю. В. 
Кріотехнологія десертів "Сорбет" / Ю. В. Земліна, А. В. Антоненко, І. М. Грищенко, О. С. Ліфіренко, М. Ю. Криворучко, І. С. Данілов // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 2. - С. 259-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_2_46
  Повний текст PDF - 263.311 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Земліна Ю.
  • Антоненко А.
  • Грищенко І.
  • Ліфіренко О.
  • Криворучко М.
  • Данілов І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Земліна Ю. В. Кріотехнологія десертів "Сорбет" / Ю. В. Земліна, А. В. Антоненко, І. М. Грищенко, О. С. Ліфіренко, М. Ю. Криворучко, І. С. Данілов // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 2. - С. 259-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_2_46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антоненко Артем Васильович (технічні науки)
  • Антоненко Олександр Володимирович (технічні науки)
  • Криворучко Мирослав Юрійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського