Наукова періодика України | Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського | ||
Земліна Ю. В. Кріотехнологія десертів "Сорбет" / Ю. В. Земліна, А. В. Антоненко, І. М. Грищенко, О. С. Ліфіренко, М. Ю. Криворучко, І. С. Данілов // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 2. - С. 259-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_2_46 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Земліна Ю. В. Кріотехнологія десертів "Сорбет" / Ю. В. Земліна, А. В. Антоненко, І. М. Грищенко, О. С. Ліфіренко, М. Ю. Криворучко, І. С. Данілов // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 2. - С. 259-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_2_46.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |