Наукова періодика України | Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського | ||
Бажай-Жежерун С. А. Пластівці підвищеної харчової цінності на основі біологічно активованого зерна / С. А. Бажай-Жежерун, Л. В. Береза-Кіндзерська, О. В. Тогачинська // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1%283%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бажай-Жежерун С. А. Пластівці підвищеної харчової цінності на основі біологічно активованого зерна / С. А. Бажай-Жежерун, Л. В. Береза-Кіндзерська, О. В. Тогачинська // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |