Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Сімахіна Г. О. 
Основні показники придатності плодів та ягід до заморожування / Г. О. Сімахіна // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1%283%29__15
  Повний текст PDF - 189.768 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Основні показники придатності плодів та ягід до заморожування / Г. О. Сімахіна // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського