Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Ройко О. М. 
Теоретичні передумови створення харчових продуктів спрямованої фізіологічної дії для спортсменів / О. М. Ройко, Л. Ю. Арсеньєва, О. П. Паламарчук // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 67-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1%283%29__14
  Повний текст PDF - 526.188 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ройко О.
  • Арсеньєва Л.
  • Паламарчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ройко О. М. Теоретичні передумови створення харчових продуктів спрямованої фізіологічної дії для спортсменів / О. М. Ройко, Л. Ю. Арсеньєва, О. П. Паламарчук // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 67-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського