Наукова періодика України Сільськогосподарська мікробіологія


Передерій М. Г. 
Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції пробіотичних штамів молочнокислих бактерій та представників Bacillus subtilis / М. Г. Передерій, Н. О. Кравченко, Л. В. Божок, О. М. Дмитрук // Сільськогосподарська мікробіологія. - 2019. - Вип. 29. - С. 62-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/smik_2019_29_10
  Повний текст PDF - 422.33 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Передерій М.
  • Кравченко Н.
  • Божок Л.
  • Дмитрук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Передерій М. Г. Якість та аеробна стабільність ферментованого плющеного зерна кукурудзи за сумісної інтродукції пробіотичних штамів молочнокислих бактерій та представників Bacillus subtilis / М. Г. Передерій, Н. О. Кравченко, Л. В. Божок, О. М. Дмитрук // Сільськогосподарська мікробіологія. - 2019. - Вип. 29. - С. 62-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/smik_2019_29_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Наталія Олександрівна (ветеринарні науки)
  • Кравченко Наталія Олександрівна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського