Наукова періодика України | Сільськогосподарська мікробіологія | ||
Кравченко Н. О. Консервуюча здатність Bacillus subtilis при заготівлі плющеного вологого зерна кукурудзи / Н. О. Кравченко, С. П. Чумаченко, М. Г. Передерій // Сільськогосподарська мікробіологія. - 2017. - Вип. 25. - С. 57-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/smik_2017_25_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко Н. О. Консервуюча здатність Bacillus subtilis при заготівлі плющеного вологого зерна кукурудзи / Н. О. Кравченко, С. П. Чумаченко, М. Г. Передерій // Сільськогосподарська мікробіологія. - 2017. - Вип. 25. - С. 57-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/smik_2017_25_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |