Наукова періодика України Селекція і насінництво


Vasko N. I. 
Waxy barley starch as raw material for healthy food products / N. I. Vasko, M. R. Kozachenko, О. G. Naumov, P. M. Solonechnyi, O. E. Vazhenina, O. V. Solonechna, V. V. Pozdniakov, T. A. Sheliakina, N. K. Ilchenko, O. G. Suprun // Селекція і насінництво. - 2019. - Вип. 115. - С. 18-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/selinas_2019_115_4
  Повний текст PDF - 620.812 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Vasko N.
  • Kozachenko M.
  • Naumov О.
  • Solonechnyi P.
  • Vazhenina O.
  • Solonechna O.
  • Pozdniakov V.
  • Sheliakina T.
  • Ilchenko N.
  • Suprun O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Vasko N. I. Waxy barley starch as raw material for healthy food products / N. I. Vasko, M. R. Kozachenko, О. G. Naumov, P. M. Solonechnyi, O. E. Vazhenina, O. V. Solonechna, V. V. Pozdniakov, T. A. Sheliakina, N. K. Ilchenko, O. G. Suprun // Селекція і насінництво. - 2019. - Вип. 115. - С. 18-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/selinas_2019_115_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського