Наукова періодика України | Селекція і насінництво | ||
Молодченкова О. О. Особливості біохімічного складу насіння сої для добору сортів продовольчого напряму / О. О. Молодченкова, В. Г. Адамовська, В. І. Січкар, Т. В. Картузова, Л. Я. Безкровна, О. Б. Лихота, Г. Д. Лаврова // Селекція і насінництво. - 2016. - Вип. 110. - С. 150-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/selinas_2016_110_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Молодченкова О. О. Особливості біохімічного складу насіння сої для добору сортів продовольчого напряму / О. О. Молодченкова, В. Г. Адамовська, В. І. Січкар, Т. В. Картузова, Л. Я. Безкровна, О. Б. Лихота, Г. Д. Лаврова // Селекція і насінництво. - 2016. - Вип. 110. - С. 150-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/selinas_2016_110_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |