Авдєєва Л. Ю.
Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості / Л. Ю. Авдєєва // Наука та інновації. - 2016. - Т. 12, № 4. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2016_12_4_3
The expediency of using the principle of discrete-pulse energy input in directional control of lipid nanostructures - formation and industrial production of functional materials with them in order to reduce energy consumption and increase process productivity is grounded. The example of using lipid nanostructures for improving a new type of food for special dietary purpose is presented.
Цитованість авторів публікації:Авдєєва Л.
Бібліографічний опис для цитування:
Авдєєва Л. Ю. Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості / Л. Ю. Авдєєва // Наука та інновації. - 2016. - Т. 12, № 4. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2016_12_4_3.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Авдєєва Леся Юріївна (технічні науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|