Авдєєва Л. Ю. 
Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості / Л. Ю. Авдєєва // Наука та інновації. - 2016. - Т. 12, № 4. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2016_12_4_3
The expediency of using the principle of discrete-pulse energy input in directional control of lipid nanostructures - formation and industrial production of functional materials with them in order to reduce energy consumption and increase process productivity is grounded. The example of using lipid nanostructures for improving a new type of food for special dietary purpose is presented.
  Повний текст PDF - 162.124 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Авдєєва Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Авдєєва Л. Ю. Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості / Л. Ю. Авдєєва // Наука та інновації. - 2016. - Т. 12, № 4. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2016_12_4_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Авдєєва Леся Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського