Наукова періодика України Наука та інновації


Лявинець Г. М. 
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Л. Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 6. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_6_3
Indicated the current state of technology sauces emulsion type using raw materials of vegetable origin. Scientifically substantiated and confirmed theoretically technology sauces emulsion type of high nutritional value. Have developed a functional diagram of the production process of an innovative product.
  Повний текст PDF - 220.013 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лявинець Г.
  • Гавриш А.
  • Нєміріч О.
  • Арсеньєва Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лявинець Г. М. Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Л. Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 6. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_6_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лявинець Георгій Михайлович (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Арсеньєва Лариса Юріївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського