Наукова періодика України | Наука та інновації | ||
Лявинець Г. М. Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Л. Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 6. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_6_3 Indicated the current state of technology sauces emulsion type using raw materials of vegetable origin. Scientifically substantiated and confirmed theoretically technology sauces emulsion type of high nutritional value. Have developed a functional diagram of the production process of an innovative product. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лявинець Г. М. Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Л. Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 6. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_6_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |