Наукова періодика України Наука та інновації


Крутовий Ж. А. 
Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Л. О. Касілова, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 5. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_5_2
The recipe composition of cake with maximal possible content of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese, vitamin D and B-group vitamins is characterized by balanced content of essential amino acids.
  Повний текст PDF - 170.264 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крутовий Ж.
  • Запаренко Г.
  • Касілова Л.
  • Нєміріч О.
  • Гавриш А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крутовий Ж. А. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Л. О. Касілова, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 5. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_5_2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського