Наукова періодика України | Наука та інновації | ||
Крутовий Ж. А. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Л. О. Касілова, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 5. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_5_2 The recipe composition of cake with maximal possible content of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese, vitamin D and B-group vitamins is characterized by balanced content of essential amino acids. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крутовий Ж. А. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Л. О. Касілова, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 5. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_5_2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |