Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Собко А. 
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів / А. Собко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 94-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_9
  Повний текст PDF - 364.949 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Собко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Собко А. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів / А. Собко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 94-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського