Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Собко А. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів / А. Собко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 94-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Собко А. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів / А. Собко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 94-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |