Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Сукманов В. 
Властивості варених ковбас, вироблених із використанням високого тиску / В. Сукманов, І. Кірік, А. Палаш // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 59-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_7
  Повний текст PDF - 713.974 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сукманов В.
  • Кірік І.
  • Палаш А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сукманов В. Властивості варених ковбас, вироблених із використанням високого тиску / В. Сукманов, І. Кірік, А. Палаш // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 59-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського