Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Малюк Л. 
Теорeтичні oснови забезпечення безпеκи в сфері пoслуг / Л. Малюк, Л. Варипаєва // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 134-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_12
  Повний текст PDF - 271.533 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малюк Л.
  • Варипаєва Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малюк Л. Теорeтичні oснови забезпечення безпеκи в сфері пoслуг / Л. Малюк, Л. Варипаєва // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 134-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Варипаєва Людмила Миронівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського