Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Гуць В. С. 
Інноваційні способи різання рослинної сировини / В. С. Гуць, В. С. Шеїна, О.А. Коваль // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 43-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_6
  Повний текст PDF - 2.111 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гуць В.
  • Шеїна В.
  • Коваль О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гуць В. С. Інноваційні способи різання рослинної сировини / В. С. Гуць, В. С. Шеїна, О.А. Коваль // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 43-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваль Олександр Анатолійович (економічні науки)
  • Коваль Олександр Анатолійович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського