Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Гуць В. С. Інноваційні способи різання рослинної сировини / В. С. Гуць, В. С. Шеїна, О.А. Коваль // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 43-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гуць В. С. Інноваційні способи різання рослинної сировини / В. С. Гуць, В. С. Шеїна, О.А. Коваль // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 43-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |