Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Сапельнікова Н. Л. 
Проблеми формування та реалізації інноваційних систем готельно-ресторанного бізнесу / Н. Л. Сапельнікова, О. В. Никончук // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 12-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_3
  Повний текст PDF - 188.032 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сапельнікова Н.
  • Никончук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сапельнікова Н. Л. Проблеми формування та реалізації інноваційних систем готельно-ресторанного бізнесу / Н. Л. Сапельнікова, О. В. Никончук // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 12-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сапельнікова Надія Леонідівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського