Наукова періодика України Розведення і генетика тварин


Муржа І. І. 
Жива маса, збереженість, забійний вихід і якість м’яса курчат-бройлерів при згодовуванні комбінованої кров’яно-пір’яної кормової добавки / І. І. Муржа, В. Г. Кебко, Ю. П. Полупан, М. Г. Порхун, Л. О. Дєдова, І. М. Зазуля // Розведення і генетика тварин. - 2018. - Вип. 56. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2018_56_11
  Повний текст PDF - 115.441 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Муржа І.
  • Кебко В.
  • Полупан Ю.
  • Порхун М.
  • Дєдова Л.
  • Зазуля І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Муржа І. І. Жива маса, збереженість, забійний вихід і якість м’яса курчат-бройлерів при згодовуванні комбінованої кров’яно-пір’яної кормової добавки / І. І. Муржа, В. Г. Кебко, Ю. П. Полупан, М. Г. Порхун, Л. О. Дєдова, І. М. Зазуля // Розведення і генетика тварин. - 2018. - Вип. 56. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2018_56_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Полупан Юрій Павлович (сільськогосподарські науки)
  • Порхун Микола Григорович (1954–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського