Наукова періодика України | Розведення і генетика тварин | ||
Муржа І. І. Жива маса, збереженість, забійний вихід і якість м’яса курчат-бройлерів при згодовуванні комбінованої кров’яно-пір’яної кормової добавки / І. І. Муржа, В. Г. Кебко, Ю. П. Полупан, М. Г. Порхун, Л. О. Дєдова, І. М. Зазуля // Розведення і генетика тварин. - 2018. - Вип. 56. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2018_56_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Муржа І. І. Жива маса, збереженість, забійний вихід і якість м’яса курчат-бройлерів при згодовуванні комбінованої кров’яно-пір’яної кормової добавки / І. І. Муржа, В. Г. Кебко, Ю. П. Полупан, М. Г. Порхун, Л. О. Дєдова, І. М. Зазуля // Розведення і генетика тварин. - 2018. - Вип. 56. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2018_56_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |