Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Салата В. З. 
Мікрофлора охолодженої і примороженої яловичини за холодильного зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 332-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34%282%29__77
  Повний текст PDF - 2.055 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Салата В.
  • Кухтин М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Салата В. З. Мікрофлора охолодженої і примороженої яловичини за холодильного зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 332-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34(2)__77.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Салата Володимир Зеновійович (1969–) (ветеринарні науки)
  • Кухтин Микола Дмитрович (1977–) (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського