Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Змія М. М. 
Особливості хімічного складу і калорійності м'язової тканини бугайців на відгодівлі за корекції раціону комплексом вітамінів групи В (В1, В2, В5, В6, В10, В12) / М. М. Змія, П. І. Головач // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34%282%29__14
  Повний текст PDF - 55.986 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Змія М.
  • Головач П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Змія М. М. Особливості хімічного складу і калорійності м'язової тканини бугайців на відгодівлі за корекції раціону комплексом вітамінів групи В (В1, В2, В5, В6, В10, В12) / М. М. Змія, П. І. Головач // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34(2)__14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського