Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Харазишвілі М. Т. 
Критерії якості яєць перепелиних харчових / М. Т. Харазишвілі, С. А. Ткачук // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2015. - Вип. 30(2). - С. 291-293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2015_30%282%29__75
  Повний текст PDF - 291.537 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Харазишвілі М.
  • Ткачук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Харазишвілі М. Т. Критерії якості яєць перепелиних харчових / М. Т. Харазишвілі, С. А. Ткачук // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2015. - Вип. 30(2). - С. 291-293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2015_30(2)__75.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського