Наукова періодика України | Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування | ||
Герасимов В. И. Основные способы сохранения пищевой ценности свинины / В. И. Герасимов // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2013. - Вип. 26(1). - С. 33-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2013_26%281%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Герасимов В. И. Основные способы сохранения пищевой ценности свинины / В. И. Герасимов // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2013. - Вип. 26(1). - С. 33-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2013_26(1)__6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |