Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Жужукіна Н. І. Особливості бізнес-діяльності промислової переробки овочів та фруктів / Н. І. Жужукіна // Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 3. - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/precon_2014_3_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жужукіна Н. І. Особливості бізнес-діяльності промислової переробки овочів та фруктів / Н. І. Жужукіна // Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 3. - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/precon_2014_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |