Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Гриненко І. Г. Ферментоване листя плодових та ягідних культур як сировина для напоїв / І. Г. Гриненко, Р. І. Грушецький, Л. М. Хомічак // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 59-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гриненко І. Г. Ферментоване листя плодових та ягідних культур як сировина для напоїв / І. Г. Гриненко, Р. І. Грушецький, Л. М. Хомічак // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 59-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |