Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Войцехівська Л. І. Білкові продукти від переробки вторинної сировини птахопереробної галузі / Л. І. Войцехівська, О. В. Франко, Ю. І. Охріменко, А. В. Гавриленко // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Войцехівська Л. І. Білкові продукти від переробки вторинної сировини птахопереробної галузі / Л. І. Войцехівська, О. В. Франко, Ю. І. Охріменко, А. В. Гавриленко // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |