Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Сухенко Ю. Г. Нові варені ковбаси з пшеничною клітковиною збагаченою пектином гарбуза / Ю. Г. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 190-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сухенко Ю. Г. Нові варені ковбаси з пшеничною клітковиною збагаченою пектином гарбуза / Ю. Г. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 190-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |