Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Григоренко Н. О. Дослідження зміни технологічної якості соку Sorghum Saccharatum у процесі зберігання стебел / Н. О. Григоренко, С. В. Даниленко, Н. І. Штангеєва // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 48-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Григоренко Н. О. Дослідження зміни технологічної якості соку Sorghum Saccharatum у процесі зберігання стебел / Н. О. Григоренко, С. В. Даниленко, Н. І. Штангеєва // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 48-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |