Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Григоренко Н. О. 
Дослідження зміни технологічної якості соку Sorghum Saccharatum у процесі зберігання стебел / Н. О. Григоренко, С. В. Даниленко, Н. І. Штангеєва // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 48-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_8
  Повний текст PDF - 821.11 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Григоренко Н.
  • Даниленко С.
  • Штангеєва Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Григоренко Н. О. Дослідження зміни технологічної якості соку Sorghum Saccharatum у процесі зберігання стебел / Н. О. Григоренко, С. В. Даниленко, Н. І. Штангеєва // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 48-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Даниленко Світлана Василівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського