Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Вербицький С. Б. Забезпечення стабільності теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів / С. Б. Вербицький, Н. Ф. Усатенко, С. С. Доброскок, М. Г. Калашник // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вербицький С. Б. Забезпечення стабільності теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів / С. Б. Вербицький, Н. Ф. Усатенко, С. С. Доброскок, М. Г. Калашник // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |