Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Вербицький С. Б. 
Забезпечення стабільності теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів / С. Б. Вербицький, Н. Ф. Усатенко, С. С. Доброскок, М. Г. Калашник // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_6
  Повний текст PDF - 898.758 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вербицький С.
  • Усатенко Н.
  • Доброскок С.
  • Калашник М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вербицький С. Б. Забезпечення стабільності теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів / С. Б. Вербицький, Н. Ф. Усатенко, С. С. Доброскок, М. Г. Калашник // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського