Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Божко Н. В. 
Розробка м'ясомістких запечених виробів з м’яса птиці / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, М. М. Сацький // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_4
  Повний текст PDF - 781.366 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.
  • Тищенко В.
  • Пасічний В.
  • Сацький М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н. В. Розробка м'ясомістких запечених виробів з м’яса птиці / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, М. М. Сацький // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського