Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Божко Н. В. Розробка м'ясомістких запечених виробів з м’яса птиці / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, М. М. Сацький // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Божко Н. В. Розробка м'ясомістких запечених виробів з м’яса птиці / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, М. М. Сацький // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |