Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Самілик М. М. Удосконалений спосіб отримання меляси низької чистоти з метою підвищення ефекту кристалізації сахарози / М. М. Самілик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 148-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самілик М. М. Удосконалений спосіб отримання меляси низької чистоти з метою підвищення ефекту кристалізації сахарози / М. М. Самілик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 148-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |