Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Самілик М. М. 
Удосконалений спосіб отримання меляси низької чистоти з метою підвищення ефекту кристалізації сахарози / М. М. Самілик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 148-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_19
  Повний текст PDF - 787.634 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самілик М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самілик М. М. Удосконалений спосіб отримання меляси низької чистоти з метою підвищення ефекту кристалізації сахарози / М. М. Самілик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 148-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського