Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Михонік Л. А. 
Показники якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в процесі низькотемпературного консервування / Л. А. Михонік, І. А. Гетьман, Н. І. Бєла, Г. С. Богдан // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_15
  Повний текст PDF - 898.957 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михонік Л.
  • Гетьман І.
  • Бєла Н.
  • Богдан Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михонік Л. А. Показники якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в процесі низькотемпературного консервування / Л. А. Михонік, І. А. Гетьман, Н. І. Бєла, Г. С. Богдан // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського