Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Михонік Л. А. Показники якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в процесі низькотемпературного консервування / Л. А. Михонік, І. А. Гетьман, Н. І. Бєла, Г. С. Богдан // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михонік Л. А. Показники якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в процесі низькотемпературного консервування / Л. А. Михонік, І. А. Гетьман, Н. І. Бєла, Г. С. Богдан // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |