Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Сухенко Ю. Г. Забезпечення якості пектиновмісних паст для продуктів харчування лікувально-профілактичного призначення / Ю. Г. Сухенко, В. В. Дудченко, Л. І. Корець, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 254-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сухенко Ю. Г. Забезпечення якості пектиновмісних паст для продуктів харчування лікувально-профілактичного призначення / Ю. Г. Сухенко, В. В. Дудченко, Л. І. Корець, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 254-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |