Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Орлюк Ю. Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю. Т. Орлюк, М. М. Шинкарик, О. І. Кравець, М. Р. Коневич // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орлюк Ю. Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю. Т. Орлюк, М. М. Шинкарик, О. І. Кравець, М. Р. Коневич // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |