Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Орлюк Ю. Т. 
Реологічні особливості виробництва сиру / Ю. Т. Орлюк, М. М. Шинкарик, О. І. Кравець, М. Р. Коневич // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_29
  Повний текст PDF - 1.058 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Орлюк Ю.
  • Шинкарик М.
  • Кравець О.
  • Коневич М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Орлюк Ю. Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю. Т. Орлюк, М. М. Шинкарик, О. І. Кравець, М. Р. Коневич // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського