Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Кохан О. О. Дослідження впливу фруктози і лактози на технологічні операції виробництва цукерок кристалічної структури / О. О. Кохан, О. С. Онофрійчук, Л. М. Хомічак // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 168-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кохан О. О. Дослідження впливу фруктози і лактози на технологічні операції виробництва цукерок кристалічної структури / О. О. Кохан, О. С. Онофрійчук, Л. М. Хомічак // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 168-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |