Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Кохан О. О. 
Дослідження впливу фруктози і лактози на технологічні операції виробництва цукерок кристалічної структури / О. О. Кохан, О. С. Онофрійчук, Л. М. Хомічак // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 168-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_21
  Повний текст PDF - 717.158 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кохан О.
  • Онофрійчук О.
  • Хомічак Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кохан О. О. Дослідження впливу фруктози і лактози на технологічні операції виробництва цукерок кристалічної структури / О. О. Кохан, О. С. Онофрійчук, Л. М. Хомічак // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 168-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського