Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Kopylova K. Detecting and withdrawing of foreign inclusions as critical control points of HACCP plans for meat processing facilities / K. Kopylova, S. Verbytskyi, T. Kos, O. Verbova, O. Kozachenko // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 159-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kopylova K. Detecting and withdrawing of foreign inclusions as critical control points of HACCP plans for meat processing facilities / K. Kopylova, S. Verbytskyi, T. Kos, O. Verbova, O. Kozachenko // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 159-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |