Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Жукова Я. Ф. Вплив желатину та заквашувального препарату на фізико-хімічні параметри сирів різної жирності / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров, О. В. Болобан, Т. С. Охріменко, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 123-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жукова Я. Ф. Вплив желатину та заквашувального препарату на фізико-хімічні параметри сирів різної жирності / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров, О. В. Болобан, Т. С. Охріменко, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 123-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |