Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Жукова Я. Ф. 
Вплив желатину та заквашувального препарату на фізико-хімічні параметри сирів різної жирності / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров, О. В. Болобан, Т. С. Охріменко, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 123-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_16
  Повний текст PDF - 750.419 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жукова Я.
  • Петров П.
  • Болобан О.
  • Охріменко Т.
  • Науменко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жукова Я. Ф. Вплив желатину та заквашувального препарату на фізико-хімічні параметри сирів різної жирності / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров, О. В. Болобан, Т. С. Охріменко, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 123-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського