Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Dorohovych A. 
Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products / A. Dorohovych, V. Dorohovych, L. Mazur, O. Pisarets // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 88-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_13
  Повний текст PDF - 1.144 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dorohovych A.
  • Dorohovych V.
  • Mazur L.
  • Pisarets O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dorohovych A. Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products / A. Dorohovych, V. Dorohovych, L. Mazur, O. Pisarets // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 88-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського