Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Dorohovych A. Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products / A. Dorohovych, V. Dorohovych, L. Mazur, O. Pisarets // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 88-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dorohovych A. Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products / A. Dorohovych, V. Dorohovych, L. Mazur, O. Pisarets // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 88-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |