Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Грушковська А. О. 
Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_12
  Повний текст PDF - 1.361 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грушковська А.
  • Матко С.
  • Мельник Л.
  • Шейко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грушковська А. О. Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Лілія Миколаївна (економічні науки)
  • Мельник Лариса Михайлівна (економічні науки)
  • Мельник Лілія Миколаївна (1982–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського