Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Грушковська А. О. Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грушковська А. О. Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |