Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Галясний І. В. Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Галясний І. В. Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |