Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Галясний І. В. 
Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_10
  Повний текст PDF - 1.016 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галясний І.
  • Гавриш Т.
  • Шаніна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галясний І. В. Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського