Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Олійнічук С. Т. 
Вплив технологічних факторів на в’язкість житнього сусла / С. Т. Олійнічук, Н. В. Процан, Л. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 244-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_33
  Повний текст PDF - 269.751 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Олійнічук С.
  • Процан Н.
  • Ткаченко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Олійнічук С. Т. Вплив технологічних факторів на в’язкість житнього сусла / С. Т. Олійнічук, Н. В. Процан, Л. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 244-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_33.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського