Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Зуб Н. О. 
Електрохімічна активація у процесах виробництва спирту з крохмалевмісної сировини / Н. О. Зуб, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_25
  Повний текст PDF - 383.562 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зуб Н.
  • Паляниця Л.
  • Березовська Н.
  • Косів Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зуб Н. О. Електрохімічна активація у процесах виробництва спирту з крохмалевмісної сировини / Н. О. Зуб, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського