Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Зуб Н. О. Електрохімічна активація у процесах виробництва спирту з крохмалевмісної сировини / Н. О. Зуб, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зуб Н. О. Електрохімічна активація у процесах виробництва спирту з крохмалевмісної сировини / Н. О. Зуб, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |