Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Жукова Я. Ф. 
Сучасні інструментальні методи виявлення желатину у харчових продуктах / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров, Т. С. Кобилінська // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 176-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_24
  Повний текст PDF - 325.431 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жукова Я.
  • Петров П.
  • Кобилінська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жукова Я. Ф. Сучасні інструментальні методи виявлення желатину у харчових продуктах / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров, Т. С. Кобилінська // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 176-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського