Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Жукова Я. Ф. Сучасні інструментальні методи виявлення желатину у харчових продуктах / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров, Т. С. Кобилінська // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 176-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жукова Я. Ф. Сучасні інструментальні методи виявлення желатину у харчових продуктах / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров, Т. С. Кобилінська // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 176-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |