Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Данілова К. О. 
Використання екстрактів зеленого чаю та імбиру у технології напоїв підвищеної біологічної цінності / К. О. Данілова, Л. В. Ткаченко, О. П. Вітряк // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 161-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_22
  Повний текст PDF - 244.935 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Данілова К.
  • Ткаченко Л.
  • Вітряк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Данілова К. О. Використання екстрактів зеленого чаю та імбиру у технології напоїв підвищеної біологічної цінності / К. О. Данілова, Л. В. Ткаченко, О. П. Вітряк // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 161-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського