Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Данілова К. О. Використання екстрактів зеленого чаю та імбиру у технології напоїв підвищеної біологічної цінності / К. О. Данілова, Л. В. Ткаченко, О. П. Вітряк // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 161-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Данілова К. О. Використання екстрактів зеленого чаю та імбиру у технології напоїв підвищеної біологічної цінності / К. О. Данілова, Л. В. Ткаченко, О. П. Вітряк // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 161-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |