Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Боднарчук О. В. Вплив стабілізаторів структури на властивості вершків як основи для виробництва низькожирних маслоподібних продуктів / О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Боднарчук О. В. Вплив стабілізаторів структури на властивості вершків як основи для виробництва низькожирних маслоподібних продуктів / О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |