Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Боднарчук О. В. 
Вплив стабілізаторів структури на властивості вершків як основи для виробництва низькожирних маслоподібних продуктів / О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_16
  Повний текст PDF - 257.728 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Боднарчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Боднарчук О. В. Вплив стабілізаторів структури на властивості вершків як основи для виробництва низькожирних маслоподібних продуктів / О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 120-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського