Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Бандуренко Г. М. 
Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_15
  Повний текст PDF - 400.963 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бандуренко Г.
  • Писарєв М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бандуренко Г. М. Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського