Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Бандуренко Г. М. Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бандуренко Г. М. Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |