Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Войцехівська Л. У. Дослідження впливу ферментного препарату "Протепсин" під час соління м’яса з різними якісними характеристиками / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. М. Борсолюк, Т. В. Шелкова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Войцехівська Л. У. Дослідження впливу ферментного препарату "Протепсин" під час соління м’яса з різними якісними характеристиками / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. М. Борсолюк, Т. В. Шелкова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |