Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Войцехівська Л. У. 
Дослідження впливу ферментного препарату "Протепсин" під час соління м’яса з різними якісними характеристиками / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. М. Борсолюк, Т. В. Шелкова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_8
  Повний текст PDF - 314.106 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Войцехівська Л.
  • Лизова В.
  • Борсолюк Л.
  • Шелкова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Войцехівська Л. У. Дослідження впливу ферментного препарату "Протепсин" під час соління м’яса з різними якісними характеристиками / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. М. Борсолюк, Т. В. Шелкова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського