Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Копилова К. В. Обґрунтування необхідності удосконалення технічних умов зберігання м’ясної сировини, резервованої для гарантування продовольчої безпеки держави / К. В. Копилова, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 9-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Копилова К. В. Обґрунтування необхідності удосконалення технічних умов зберігання м’ясної сировини, резервованої для гарантування продовольчої безпеки держави / К. В. Копилова, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 9-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |