Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Білик О. А. 
Ефективність використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві хлібобулочних виробів / О. А. Білик, В. М. Ковбаса, В. В. Малиновський, О. О. Бандура // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_23
  Повний текст PDF - 573.046 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білик О.
  • Ковбаса В.
  • Малиновський В.
  • Бандура О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білик О. А. Ефективність використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві хлібобулочних виробів / О. А. Білик, В. М. Ковбаса, В. В. Малиновський, О. О. Бандура // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського