Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Білик О. А. Ефективність використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві хлібобулочних виробів / О. А. Білик, В. М. Ковбаса, В. В. Малиновський, О. О. Бандура // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Білик О. А. Ефективність використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві хлібобулочних виробів / О. А. Білик, В. М. Ковбаса, В. В. Малиновський, О. О. Бандура // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_23. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |