Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Заславський О. М. Роль органолептичних випробувань в системі оцінки якості харчової продукції / О. М. Заславський, О. С. Гавриленко, С. В. Томин, С. І. Станіславів, O. O. Веліканов // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заславський О. М. Роль органолептичних випробувань в системі оцінки якості харчової продукції / О. М. Заславський, О. С. Гавриленко, С. В. Томин, С. І. Станіславів, O. O. Веліканов // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |