Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Заславський О. М. 
Роль органолептичних випробувань в системі оцінки якості харчової продукції / О. М. Заславський, О. С. Гавриленко, С. В. Томин, С. І. Станіславів, O. O. Веліканов // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_18
  Повний текст PDF - 320.648 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заславський О.
  • Гавриленко О.
  • Томин С.
  • Станіславів С.
  • Веліканов O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заславський О. М. Роль органолептичних випробувань в системі оцінки якості харчової продукції / О. М. Заславський, О. С. Гавриленко, С. В. Томин, С. І. Станіславів, O. O. Веліканов // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського