Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шугай М.О. 
Біологічні й технологічні властивості нових штамів лактобактерій / М.О. Шугай, Н.А. Чорна // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_16
  Повний текст PDF - 372.048 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шугай М.
  • Чорна Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шугай М.О. Біологічні й технологічні властивості нових штамів лактобактерій / М.О. Шугай, Н.А. Чорна // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського