Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шугай М.О. Біологічні й технологічні властивості нових штамів лактобактерій / М.О. Шугай, Н.А. Чорна // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шугай М.О. Біологічні й технологічні властивості нових штамів лактобактерій / М.О. Шугай, Н.А. Чорна // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |