Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Романчук І. О. Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів / І. О. Романчук, Т. В. Рудакова, Л. О. Моісеєва, О. П. Гондар // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романчук І. О. Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів / І. О. Романчук, Т. В. Рудакова, Л. О. Моісеєва, О. П. Гондар // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |